fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletna tiskarna

Tisk z belo barvo

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Konturni razrez folij

Konturni razrez folij

Z rezalnikom nalepke izrežemo po konturini liniji. Linije morajo biti v vektorski obliki. Datoteke sprejemamo v odprtem pdf. formatu, ai. formatu. ali eps. formatu.
Pogoj za izrez so vektorske linije da program lahko prepozna element in ga izreže. Uporablja se za izrez vzorčastih oblik, textov, silhuet,…

Rinkanje in varjenje

Rinkanje in varjenje

Pri obdelavi ceradnega platna, ki se uporablja večinoma za izdelavo transparentov, je opcija varjenja robov in dodajanja rinkastih obročkov. Pri varjenem robu se doda material ki se ga toplotno spoji. S tem dosežemo trdnejši rob, kamor se dodajo tudi rinkani obročki za vpenjanje. Z varjenjem več kosov v celoto se izdelajo transparenti večjih dimenzij. Pri transparentih izpostavljenih stalnim vetrovnim razmeram se dodajo izseki v obliki lunice.

Kaširanje

Kaširanje

Kaširanje tiskovin je postopek apliciranja nalepke na trdo podlago. S pomočjo pnevmatskega valja se nalepka lepo poda po celotni površini plošče. Plošče so lahko penaste, pvc, aluminij, kartonske… Kaširanje uporabljamo pri izdelavi grafik za razstave, označevalnih tablah, foto stenah…

Čiščenje folije

Čiščenje folije

Pri izrezu nalepke po konturni liniji je naslednji postopek čiščenje odvečne folije. Ko rezalnik izreže nalepko po obliki se vsa odvečna nalepka odlepi, da ostanejo samo željeni elementi. Da te elemente lahko nalepimo v željenem razmerju (npr. Texti) jih prelepimo s transferno folijo ki nam omogoča aplikacijo izrezanih nalepk na željeno površino.

UV laminacija

UV laminacija

UV laminacija predstavlja dodatno prozorno prevleko čez nalepko oz. tiskovino z namenom, da jo zaščiti pred UV žarki. Na voljo je v mat ali sijaj izvedbi. Laminacija nalepko ščiti tudi pred ostalimi vplivi okolja. Za talne nalepke se uporablja posebna talna laminacija, ki nalepke zaščiti pred praskami, njena hrapava površina pa je namenjena proti drsenju.

CNC razrez

CNC razrez

Nožek rezalnika potuje po vektorski risbi in zarezuje v material. Pri tem se material pomika v eni smeri, nožek pa v nasprotni. Na glavo rezalnika je pritrjena kamera, s pomočjo katere avtomatsko spozna markerje za rezanje. Kamera ne glede na gladke ali plastificirane materiale z lahkoto sledi oznakam ter tako zagotavlja natančnost izreza ali zaseka.

Montaža na terenu

Montaža na terenu

Opravljamo tudi montažna dela na lokaciji. Usposobljeni mojstri opravijo delo kvalitetno in hitro. Pripeljemo se tudi v bolj oddaljene lokacije po Sloveniji.

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3