fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

REKLAMNI SISTEMI

Vizualna komunikacija ima v poslovnem svetu zelo pomembno vlogo. Z reklamnimi stojali, s Pop Up stenami, s promocijskimi pulti ali z zastavami lahko lično opremite svoj poslovni prostor ali razstavni salon. Mobilni marketing je nepogrešljiv na sejmih, predstavitvah, seminarjih in predavanjih. Nudimo vam bogato ponudbo sejemske opreme. Glavna prednost tovrstnih reklamnih sistemov je mobilnost oziroma enostavna gibljivost elementov. Vsi reklamni sistemi so hitro sestavljivi in premični. Odločite se za reklamne sisteme po meri vašega podjetja. Predstavite se v svojih barvah in si za boljšo prepoznavnost vašega produkta ali storitve izberite poljuben reklamni sistem s svojim logotipom in sloganom vašega podjetja.

Slider

Spletna tiskarna

Tisk z belo barvo

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Roll Up BUDGET

Roll Up Cube

Mobilno stojalo Roll Up CUBE je odlična alternativa budget liniji reklamnih sistemov za vse, ki želijo modernejši design ob še vedno zelo ugodni ceni. Postavitev sistema je zelo enostavna, namenjen je pa za manj frekventno uporabo.

Več o Roll-up Cube

Roll Up BUDGET

Roll Up BUDGET

Mobilno stojalo Roll Up BUDGET je odlična izbira reklamnega sistema za vse, ki se s svojo ponudbo želite predstaviti na sejmu ali drugem poslovnem dogodku. Gre za cenovno ugodno in najbolj razširjeno obliko stojala za grafike.

Več o Roll-up Budget

Roll-Up PLUS

Roll Up PLUS

Mobilno stojalo Roll Up PLUS lahko postane lična in všečna izkaznica vašega podjetja na izbranem poslovnem dogodku in iztočnica za nov uspešen prodajni sestanek. Stojalo odlikuje robustna izdelava in vzdržljivost.

Več o Roll-up Plus

Roll-Up BEST

Roll Up BEST

Roll Up BEST mobilno stojalo je oblikovano tako, da je za uporabnika še bolj pripravno. Roll Up BEST je nadgradnja v kakovosti materialov in korak naprej pri praktičnosti detajlov. Je lahko prenosljivo mobilno stojalo s katerim boste naredili dober vtis.

Več o Roll-up Best

Roll-Up PREMIUM

Roll Up PREMIUM

Roll Up PREMIUM je linija stojal, ki želi zadovoljiti potrebe najzahtevnejših strank. Stojalo je primerno za projekte z visokimi estetskimi normami katerim. Stojalo je izjemno vzdržljivo in kvalitetno izdelano.

Več o Roll-up Premium

Roll-Up PREMIUM

Roll Up Double

Roll Up DOUBLE je linija stojal, ki želi zadovoljiti potrebe najzahtevnejših strank. Stojalo je primerno za projekte z visokimi estetskimi normami katerim. Stojalo je izjemno vzdržljivo in kvalitetno izdelano.

Več o Roll-up Double

Promo Pult PREMIUM

Roll Up Mini

Visokokakovostno stojalo Roll up MINI je miniaturna različica velikih roll up sistemov. S prisrčnim stojalom lahko objavite različne ponudbe na mizah, prodajnih pultih ali na blagajnah, promovirate izdelke ali objavite dnevni program prihajajočega dogodka.

Več o Roll-up Mini

Beach Flag Classic

Beach Flag Classic

Nudimo vam celostno izdelavo reklamnih zastav po meri vašega podjetja. Beach Flag CLASSIC je reklamna zastava v mehkejših linijah. Odločite se lahko za velikost zastave 290, 345 ali 400 centimetrov.

Več o Beach Flag Classic

Beach Flag Wind

Beach Flag Wind

Beach Flag WIND zastava je na voljo v višini od 205 do 520 centimetrov. Beach Flag WIND je atraktivnega videza. Primerna je za notranjo ali zunanjo uporabo. Poleg zastave prejmete tudi priročno in praktično torbo, ki vam omogoča enostaven in varen transport.

Več o Beach Flag Wind

Pop Up stene

Pop Up stene

Pop-up STENA ne sme manjkati na sejmih, različnih dogodkih, konferencah, seminarjih, predstavitvah… Konstrukcija je povezana z vzmetmi, zato se zlahka postavi in sestavi nazaj brez potrebnega orodja.

Več o Pop-Up stenah

Pop Up stene

Pop Up Tower

Okrogel Pop Up TOWER bo še dodatno izstopal na vseh dogodkih in prireditvah, saj je viden iz vseh strani, v višino meri kar 225 cm … Konstrukcija je aluminijasta in je povezana z vzmetmi, zato se zlahka postavi in zloži nazaj brez potrebnega orodja.

Več o Pop-Up tower

Promo Pult BASIC

Promo Pult BASIC

Promocijski pult BASIC je enostaven, ličen in lahko prenosljiv. Je pripraven in uporaben promocijski element, s katerim boste na sejmu ali drugem poslovnem dogodku dobro vidni za svoje stranke in poslovne partnerje.

Več promocijskem pultu

Promo Pult PREMIUM

Promo Pult PREMIUM

Promocijski pult PREMIUM je lepo oblikovan pult modernih oblik, ki izraža eleganco. PREMIUM linija želi zadovoljiti potrebe najzahtevnejših strank, ki želijo na poslovnem dogodku s svojim izborom reklamnih sistemov izstopati iz povprečja.

Več promocijskem pultu

Ulično A stojalo

Stojalo za kataloge

Stojalo za kataloge je eleganten in zložljiv informacijski nosilec, izdelan iz aluminija, ki je postavljen v nekaj sekundah. Ponuja 6 pladnjev za shranjevanje letakov DIN A4 in brošur na obeh straneh zaslona. V paketu je tudi torbica za prevoz, ki jo je mogoče zakleniti.

Več o stojalu za kataloge

Ulično A stojalo

Ulično A stojalo

V vaš poslovni prostor privabite nove kupce za estetskima stojaloma. Ulično stojalo je na robovih zaobljeno in je lahko prenosljivo, saj ima v podstavek vgrajena kolesca. Njegova prednost je visoka stabilnost.

Več o uličnem stojalu

L-Banner stojalo

L-Banner stojalo

L stojalo je primerno za uporabo na nespremenljivi lokaciji. Na voljo je v dimenziji 80x200. Sestavlja ga trdno in lično ogrodje.

Več o L-banner stojalu

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3