fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletna tiskarna

Tisk do širine 70 cm

Navodila za pripravo datotek

Brezplačno preverjanje datotek

Splošni pogoji Tiskarne Print Point in spletne tiskarne www.print-point.si

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.print-point.si.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.print-point.si upravlja podjetje Tiskarna Print Point d.o.o.
Vsebine so avtorsko zaščitene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati!

Tiskarna Print Point d.o.o.
Litostrojska 40D
1000 Ljubljana


ID za DDV: SI41104994

Matična številka: 3362167000tel.: 059 053 390

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
http://www.print-point.siTRR:
NLB SI56 0202 1025 7314 140


Podjetje Tiskarna Print Point, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani in vanje vključenih vsebin. Podjetje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje Tiskarna Print Point, d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Obiskovalci lahko vsebine spletne strani uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja Tiskarna Print Point, d.o.o. prepovedana.

Spletna trgovina www.print-point.si je je last podjetja Tiskarna Print Point, d.o.o. Spletna trgovina ponuja naročilo izdelave tiskovin v digitalni in offset tehniki, sisteme za vizualno komunikacijo, grafično oblikovanje...
Tiskarna Print Point, d.o.o., si prizadeva na svojih spletnih straneh zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo. Spletna trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan v tednu.


1. REGISTRACIJA UPORABNIKA

Vsak obiskovalec si lahko ogleda našo ponudbo in shranjuje izbrane izdelke na naročilnico, a le registriran in prijavljen uporabnik lahko opravi nakup ali shrani vsebino naročila za kasnejši nakup. Če želi, lahko po elektronski pošti prejema tudi naše novice, sporočila in ponudbe ugodnih nakupov.
Registrirani uporabniki (člani) so fizične ali pravne osebe, ki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Upravitelj spletne trgovine Tiskarna Print Point, d.o.o. bo vse prejete podatke varoval skladno s pravili zasebnosti in v nobenem primeru prejetih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.
Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.


2. NAROČANJE V SPLETNI TISKARNI

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Po oddaji naročila kupec-naročnik po elektronski pošti prejme obvestilo o sprejemu naročila. V njem so navedeni naročeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini rubrika-Moj račun. Kupoprodajna pogodba med podjetjem Tiskarna Print Point, d.o.o.in kupcem-naročnikom je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo (sistem vam avtomatsko pošlje elektronsko sporočilo o statusu naročila).
Pogodba o nakupu je v tiskani obliki shranjena na sedežu podjetja, kupec lahko dostopa do nje preko potrditvenega maila, ki ga je prejel ob oddaji naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo za oba udeleženca.


3. CENE

Vse cene objavljene v spletni trgovini vključujejo 22% DDV in so izražene v EUR. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Objavljene cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma pošiljanja, strošek dostave se prišteje v primeru izbire "dostava po pošti".
 Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.


4. SPLETNA NAROČILA

Naročila sprovedena preko spletnega obrazca za naročanje morajo biti v celoti poravnana po predračunu, ki je izdelan avtomatsko pri oddaji naročila produkta. V kolikor je bilo spletno naročilo uspešno oddano in sprovedeno v izvedbo se njegova vsebina in dokumenti smatrajo kot naročilo in bo izvedeno v željenem izbranem roku izdelave. Po pregledu oddanega naročila vam na vaš vpisan poštni naslov pošljemo potrdilo o prejemu in sprovedbi spletnega naročila. V kolikor morebitna izvedba ni mogoča, vas bomo kontaktirali. Po izdelanem naročilu na vaš poštni naslov prejmete obvestilo, da je naročilo zaključeno in hkrati pripravljeno na prevzem v naših poslovnih prostorih v kolikor niste izbrali dostave naročenega blaga preko dostavnih služb kot sta pošta Slovenije ali DPD.


5. ROK IZDELAVE

Standardni rok izdelave naročene tiskovine je 3 delovne dni v kolikor se naročnik in izvajalec nista drugače dogovorila. Glede na kompleksnost izdelave naročila se stranki dogovorita za realen rok izdelave. Za klasične tiskovine iz rubrike spletna tiskarna so ponavadi roki izdelave 3 delovne dni. V kolikor je želja naročnika, da se izdela v krajšem roku izdelave se na podlagi izbranega termina zaračuna za določen procent višji znesek. Cene so vezane na rok izdelave in lahko izbirate med Economy 3 delovne dni, Normal 2 delovna dneva, Express isti delovni dan. Vsa naročila, ki naj bi bila izdelana z Express rokom izdelave se smatrajo, da bodo izdelana v 24 urah od oddanega naročila.


6. STROŠEK DOSTAVE

Naročene izdelke lahko prevzamete osebno na sedežu podjetja Tiskarna Print Point, d.o.o., Litostrojska 40D, 1000 Ljubljana, ali pa  vam jih bomo dostavili po pošti v dogovorjenem roku. V kolikor to ne bo možno, vas bomo o tem obvestili po E-pošti ali telefonsko in vam izdelke poslali v najkrajšem možnem času.
Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije in podjetje DPD. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.  V primeru drugačnega načina dostave je potreben predhoden dogovor.
Ko je vaš naročen izdelek končan, vam na vaš E-mail in gsm pošljemo sledilno številko CK, s katero lahko sledite paketu.


7. REKLAMACIJE

Rok za reklamacijo tiskovin je 8 dni od datuma, ki je naveden na dobavnici in mora biti v celoti navedena v pisni obliki. Za neupravičeno reklamacijo se smatra: napačno poslane datoteke oblikovalcev, odkrita napaka ob končanem procesu tiska po že podpisanem poizkusnem printu, reklamacija barv tiskovine- brez predhodne oddaje barvne predloge, nastale poškodbe na tiskovini, ki so nastale izven delovnih prostorov Tiskarne Print Point.

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3