fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

IZDELAVA POS STOJAL IN EMBALAŽE

Slider
Kvadratni totem

Kvadratni totem

Najenostavnejši totem, katerega osnovni lik je kvadrat. Na štirih stranicah je dovolj prostora za predstavitev 360 stopinjske grafične prezentacije. Kupec se sprehodi okrog totema in izdelek doživi 3D. Izdelan iz 4,5 mm debelega PVC polyplaka. Dimenzijsko ga prilagodimo vašim potrebam, nadgradimo ali grafična opremimo.

Pošlji povpraševanje

Ojačani kvadratni totem

Ojačani kvadratni totem

Zelo stabilen totem kvadratne oblike, ki omogoča vsebinsko segmentiranje grafik na vsako stranico posebej ali poenoten design za celoten totem. Noga totema je širša in omogoča še večjo stabilnost. Na vse stranice totema lahko dodatno obesimo izdelke na primerno dolga obešala.
Izdelan iz 4,5 mm debelega PVC Polyplaka. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnja in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Ovalni totem

Ovalni totem

Osnovni lik totema je oval. Nosilec je izdelan iz 19 mm debelega stadurja. Njegova višina in robustnost dajeta občutek mogočnosti in nudi velike površine za vaš oglaševalski/promocijski material. Izdelan iz 4,5 mm debelega PVC polyplaka. Dimenzijsko ga prilagodimo vašim potrebam, nadgradimo ali grafična opremimo.

Pošlji povpraševanje

Totem kocke

Totem kocke

Totem sestavljen iz poljubnega števila kock, ki se izmenično nalagajo ena na drugo. Večje je število kock, višji je totem. Vsako kocka je lahko grafično drugače oblikovana ali pa se dizajn nadaljuje od spodaj navzgor in obratno. Enostaven za sestavljanje, sestavljiv brez lepila, izdelan iz 4,5 mm debelega PVC Polyplaka. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnja in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Totem Trikotnik

Totem Trikotnik

Totem s petimi stranicami je naš najpogostejši produkt iz tega sklopa. Izdelan iz 4,5 mm debelega PVC Polyplaka. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnja in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3