fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

IZDELAVA POS STOJAL IN EMBALAŽE

Slider
POS 3step

POS 3step

Stojalo s tremi, dimenzijsko različno globokimi policami, ki omogočajo prezentacijo različno velikih produktov. Stranice so odrezane pod kotom, kupec ima tako večji pregled na izborom ter dostopom do izdelkov. Še vednodovolj velika površina stranic in ozadja je primerna za slikovni material in opremo displaya.
Sestavljivo brez lepila, material 4,5 mm PVC polyplak. Standardne mere stojala 510 (š) x 460 (g) x 1830 (v) mm. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnje in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

POS ALL IN ONE

POS ALL IN ONE

Stojalo s štirimi policami za prezentacijo lahkih produktov. Enostavna zgradba stojala omogoča pozicijske prilagoditve polic ter dimenzijske spremembe. Ker ni globoko, je primerno za mesta, kjer smo omejeni s prostorom, manjko globine pa nadomestimo z razporeditvijo po višini, saj e stojalo visoko kar 1,6 m. Postavimo ga lahko ob steno ali kot prostostoječe stojalo. Stojalo je sestavljivo brez lepila in je izdelano iz 4,5 mm PVC polyplaka. Standardne mere stojala 450 (š) x 300 (g) x 1600 (v) mm. Dimenzijsko ga je možno prilagoditi, nadgraditi ter grafično opremiti.

Pošlji povpraševanje

POS Simple

POS Simple

Preprosto stojalo s 5 policami, enakomerno razporejenimi po višini in dovolj globokih, da na njih postavimo raznovrsten nabor izdelkov, tudi tistih težjih, ki zahtevajo večjo nosilnost polic. Velika površina stranic in zadnje stene je primerna za slikovno opremo stojala. Potiskamo ga z dirketnim UV tiskom ali pa nakaširamo nalepko.
Stojalo je sestavljivo brez lepila in je izdelano iz 4,5 mm PVC polyplaka. Standardne mere stojala 405 (š) x 315 (g) x 1270 (v) mm. Dimenzijsko ga je možno prilagoditi, nadgraditi ter grafično opremiti.

Pošlji povpraševanje

POS Strong

POS Strong

Kompleksnejše stojalo s policami razporejenimi v dveh stolpcih in v treh vrstah. Police so na sredini dodatno podprte z vmesnih členom - tako je omogočena še večja nosilnost in s tem predstavitev težkih izdelkov. Spoji so dodatno ojačani s PVC zatiči. Potisk je možena ob strani, zadaj in na policah.
Sestavljivo brez lepila, material 4,5 mm PVC polyplak. Standardne mere stojala 639 (š) x 341 (g) x 1427 (v) mm. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnje in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3