fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

IZDELAVA POS STOJAL IN EMBALAŽE

Slider
Darilna embalaža

Darilna embalaža

Embalaža bolj kompleksnega dizajna, primerna za razna darila, piškote, čaje ... Pošljite tudi svoj predlog in skupaj bomo našli rešitev. Embalažo vam pripravimo v poljubnih dimenzijah, po vaših predlogih pa opremimo z grafičnim dizajnom. Različni dodelavni postopki obogatijo videz in naredijo premium škatlice. Izdelana je lahko iz embalažnega kartona kot je bordone, belpak, grafopak ali kateregakoli drugega podobnega materiala

Pošlji povpraševanje

Darilna embalaža

Darilna embalaža

Embalaža izdelana iz 1,5 mm debelega mikrovala rjave (natur) ali bele barve (E val, 3-slojni). Možne so različne oblike in velikosti, ki jih prilagodimo vašim izdelkom (napr. steklenici, skodelici itd.). Izhajamo iz osnovne škatle z ročajem ali brez. Okence spredaj omogoča vpogled v notranjost škatle. Izdelek je dovolj trden in omogoča zaščito hkrati pa je tudi prijetna in lepa za oko. Možnost potiska ali pa opremite svojo škatlico z privlačno nalepko, ki jo natisnemo na prozorno PVC ali belo papirno nalepko. Za manjše naklade ni treba izdelati orodja za izsek, saj vam nudimo digitalni izrez

Pošlji povpraševanje

Dvodelna Embalaža

Dvodelna Embalaža

Elegantna primarna embalaža sestavljena iz pokrova in dna. Primerne so za pakiranje premium unikatnih izdelkov, na primer pralin, usnjenih izdelkov itd. Pokrov in dno sta enostavna za sestavljanje, saj ne potrebujeta lepljenja in posebnih spretnosti. Različni dodelavni postopki obogatijo videz in naredijo škatlice premium. Izdelana je iz embalažnega kartona ali kateregakoli drugega podobnega materiala, ki ga za vas po dogovoru lahko tudi posebej naročimo.

Pošlji povpraševanje

Embalaža s pokrovom z zatiči

Embalaža s pokrovom z zatiči

Klasična enodelna embalaža je izdelana iz 1,5 mm (E val, 3-slojni) debelega mikrovala, rjave (natur) ali bele barve. Stranski stranici dvojno ojačani, enostavno zapiranje pokrova, zatiči pa poskrbijo da pokrov ostane na svojem mestu in se ne odpre. Po želji skonstruiramo tudi vložek za v škatlo. Možnost potiska, dimenzijska prilagoditev glede na želje stranke oz. rekonstrukcija glede na smiselno uporabnost. Za manjše naklade nudimo digitalni izrez.

Pošlji povpraševanje

Enostavna primarna embalaža

Enostavna primarna embalaža

Primarna embalaža, s katero se največkrat srečamo v vsakdanjem življenju. Primerna za pakiranje različnih izdelkov, kot so parfumi, kreme, čaji, oblačila itd. Izdelana je iz embalažnega kartona, na primer bordone, belpak, grafopak, zenith ali kateregakoli drugega podobnega materiala višje gramature. Za tovrstno embalažo imamo več možnosti dodelave, kot je barvni tisk, zlatotisk, plastifikacija ali detajlni izrezi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevnega kupca. Embalažo dimenzijsko in grafično prilagodimo po vaših željah.

Pošlji povpraševanje

Ovoj ali Rokav

Ovoj ali Rokav

Enostaven ovoj oz. takoimenovani rokav, ki ga lahko uporabite kot prevleko za že obstoječo embalažo. Ovoj potiskamo in izrežemo v željeni dimenziji, ki se prilagodi vašemu produktu. Največkrat ga uporabimo takrat, ko škatle ni mogoče potiskati bodisi zaradi posebnega materiala ali velikosti in bi bil tisk predrag. To je hkrati tudi cenovno najugodnejša rešitev za rebrand obstoječe embalaže.

Pošlji povpraševanje

Zaščitna embalaža

Zaščitna embalaža

Poudarek pri tej embalaži je predvsem na zaščiti izdleka. Ojačane stranice ščitijo izdelek, ročaji pa omogočajo lažji in hitrejši transport. največkrat je izdelana iz 1,5 mm (E val, 3-slojni) debelega mikrovala rjave (natur) barve. Lahko pa posežete po še debelejšem materialu in sicer debeline 3 mm. Taka embalaža lahko služi tudi, kot embalaža za shranjevanje (npr. za zbiratelje, arhive itd.) Škatle lahko opremite z nalepkami. Prilagoditev oz. rekonstrukcija glede na želje stranke in smiselno uporabnost. Za manjše naklade ni treba izdelati orodja za izsek, saj vam nudimo digitalni izrez.

Pošlji povpraševanje

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3