fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletna tiskarna

Tisk do širine 70 cm

Tisk z belo barvo

Parcialni UV lak

Navodila za pripravo datotek

Možnost Express izdelave

Tisk PVC kartic

Tisk PVC kartic

PVC kartice lahko uporabite za različne namene in sicer: članske izkaznice, kartice ugodnosti ali zvestobe, identifikacijske, akreditacijske kartice ali kartice zvestobe oz. pa kot vizitke vašega podjetja...
Nudimo tri najbolj razširjene oblike tiska na plastične kartice, ki je odvisna od naklade. Za tisk manjših količin PVC kartic je primeren termalni ali retransfer tisk. Za tisk večji količin, torej 500 do 1000 kosov in več, pa je na voljo ofset tisk, ki je tudi cenovno bolj ugoden. Na voljo imate širok izbor materiala, debelin od 0,1 do 0,8 mm ter dodelave kartic. Laminacija je lahko v mat ali sijaj izvedbi, oblika pa standardna (ISO 7810 - 85.72 x 54.03 x 0.76 mm) ali poljubna. Kartice so lahko perosnalizirane  Lahko izberete enobarvni tisk, scratch off nanos ter podpisno stezo. Vsako vašo izbrano kartico lahko personaliziramo. Dinamično vstavimo podatke, kot so ime, priimek, črtna koda, QR koda ali druge željene napise. Podjetje, ki si za vizitko izbere PVC kartico lahko naredi na stranko ali poslovnega partnerja čisto poseben vtis.

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3