fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

DIGITALNI & OFFSET TISK

Največje prednosti digitalnega tiska so prilagodljivost, cenovna konkurenčnost, kakovost, ki je primerljiva z ofsetnim tiskom in predvsem časovna odzivnost, saj vam večino tiskovin pripravimo že naslednji dan. Digitalni tisk se je izpopolnjeval skozi desetletja in danes je najmodernejši in najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade. Tisk poteka neposredno iz datoteke in zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. V Tiskarni Print Point se strokovnjaki za digitalni tisk poslužujemo vrhunskih digitalnih tiskarskih strojev, ki vam jamčijo visoko kakovosten izpis. Digitalni tisk je okolju prijazna tehnika tiska, ker omogoča, da se natisne zgolj željeno število izvodov in posledično zavržemo minimalna količina papirja. Tiskarna Print Point je prava izbira za tisk po vaši meri.

Slider

Spletna tiskarna

Tisk do širine 70 cm

Tisk z belo barvo

Parcialni UV lak

Široka izbira kreativnih papirjev

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Tisk vizitk

Vizitke

Vizitka je obraz podjetja ali posameznika in njena privlačna podoba lahko zagotovi odličen prvi vtis. S pravilnim izborom materiala, dimenzije ter grafične podobe lahko dosežete, da si bo vsakdo z veseljem shranil vašo vizitko.

Več o tisku vizitk

Digitalni tisk vizitk

Premium vizitke

Izberite premium vizitke in naredite najboljši vtis. Širok izbor kreativnega papirja in različne možnosti dodelave naj bodo samo še pika na i skrbno oblikovanim vizitkam.

Več o tisku premium vizitk

Digitalni tisk vizitk

Multiloft Vizitke

Najdebelejše vizitke, ki jih lahko dobite na trgu. Z njmi boste prav gotovo izstopali, stranke pa si vas bodo zapomnile. Izbirate lahko gramature od 570 pa vse do 1080 g/m2. 

Več o tisku multiloft vizitk

Tisk letakov

Letaki

Letak presega vrednost elektronskega obveščanja, saj je oprijemljiva tiskovina, ki jo kupec pogosto prejme neposredno s strani promotorja, ki podjetje zastopa.

Več o tisku letakov

Tisk zloženk in brošur

Zloženke

Nudimo digitalni tisk zloženk pri kateri se popolnoma prilagadimo vašim potrebam. Tiskovine izdelamo hitro in po konkurenčni ceni. Nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja in svetovanje pri izbiri formata ter materiala.

Več o tisku zloženk

Tisk dopisnih listov

Dopisni listi

Nudimo kakovosten tisk dopisnih listov na brezlesni, nepremazni material nižjih gramatur (90, 100 g/m2), za bolj zahtevne stranke pa ponujamo tudi bolj sofisticirane materiale po naročilu.

Več o tisku dopisnih listov

Tisk jedilnikov in cenikov

Jedilniki, meniji in ceniki

Nudimo tisk cenikov, jedilnikov in menijev. Pri tovrstnih tiskovinah je zelo pomembna obstojnost, zato so na voljo zelo kakovostni materiali ter dodatna možnost plastificikacije izbranega materiala.

Več o tisku jedilnikov in cenikov

Tisk plakatov

Plakati

Plakat je praktična tiskovina, ki jo lahko obesite, postavite v zunanji ali notranji javni ali zasebni prostor. Omogoča hiter in preprost način obveščanja večjega števila ljudi. Dimenzija je poljubne dolžine, širina pa je na voljo do 160cm.

Več o tisku plakatov

Tisk vstopnic

Vstopnice

Nudimo tisk vstopnic za raznorazne prireditve. Po želji so lahko personalizirane, oštevilčene, perforirane, urejene po sedežnem redu ali opremljene z imeni povabljencev... Za lažjo uporabo lahko vstopnice zlepimo ali spnemo v blok po 50 kos.

Več o tisku vstopnic

Tisk kuvert

Kuverte

Potiskane kuverte so sestavni del dovršene vizualne podobe podjetja. Z lično potiskano kuverto lahko v naslovniku vzbudite zaupanje. Potiskane kuverte vsekakor pritegnejo večjo pozornost kot nepotiskane, zato so primerne za vse, ki želite ustvariti prepoznavno podobo vašega podjetja.

Več o tisku kuvert

Tisk vabil in čestitk

Vabila in čestitke

Na voljo je ugoden in hkrati kakovosten digitalni tisk vabil manjših naklad in pestra izbira materialov. Vsakdo si želi, da bi se njegovi povabljenci udeležili dogodka v čim večjem številu. Z estetsko dovršeno podobo vabila si tako zagotovite dober odziv.

Več o tisku vabil in čestitk

Tisk razglednic

Razglednice

Razglednica je vsestranski in uporaben promocijski material. Razglednico s poljubno izbranim motivom lahko uporabite v reklamne namene. Z razglednico, oblikovano kot vabilo ali voščilo lahko razveselite naslovnika.

Več o tisku razglednic

Tisk akreditacij

Akreditacije

Nudimo tudi tisk akreditacij za vaš dogodek. Akreditacije so sestavni del vsakega poslovnega, izobraževalnega, kulturnega in zabavnega dogodka. Tiskamo jih na na 350 g/m2 material, zaščitimo jih z dodatno plastifikacijo v mat ali sijaj izvedbi.

Več o tisku akreditacij

Tisk namiznih zastavic

Namizne zastavice

Reklamna zastavica z logotipom ali s poljubno izbranim motivom je namenjena predstavitvi podjetja na poslovnem dogodku: sejmu, konferenci, otvoritvi ali praznovanju. Namizna zastavica je tudi odlično dopolnilo za poslovne prostore.

Več o tisku namiznih zastavic

Tisk etiket in nalepk

Etikete in nalepke

Za uspeh vašega produkta ni pomembna samo njegova kakovost, ampak tudi sama vizualna podoba. Lepa podoba izdelka in njegova privlačna obesna etiketa sta prva postaja na poti prodajnega uspeha.

Več o tisku etiket

Tisk katalogov

Zvezki, katalogi in brošure

Idealna izbira za specializirana in družinska podjetja, ki nagovarjajo manjše in srednje veliko število potrošnikov ali poslovne partnerje. Cenovna dostopnost, predvsem pri digitalnem tisku ter naklade do cca. 1000 kosov.

Več o tisku katalogov

Tisk zbornikov

Zborniki

V Tiskarni Print Point je na voljo tisk zbornikov v črno-beli ali barvni tehniki. Lahko se odločite za spiralno (kovinsko ali plastično) vezavo za manjše količine ter mehko vezavo, ki je optimalna v primeru tiska večjih naklad.

Več o tisku zbornikov

Tisk knjig

Knjige (trda vezava)

Trdo vezane knjige so namenjene za daljšo uporabo in so med najbolj trpežnimi tiskovinami. Sestavljene so iz knjižnega bloka in platnic iz lepenke, ki so oblečene v tiskovino. Knjižni blok je zašit s sukancem, kar še poveča trdnost in trpežnost.

Več o tisku knjig

Izdelava wobblerjev

Wobblerji, obešanke

Wobbler je tiskovina namenjena pospeševanju prodaje in sicer na mestu samem. Največkrat jih opazimo v trgovini - naš pogled zmotijo, ko pozibavajoče visijo s police in nas tako opozorijo na prodajani izdelek.

Več o wobblerjih in obešankah

Tisk nalepk in etiket

Nalepke nepravilnih oblik

Nalepka je promocijski element nezanemarljive vrednosti za vaše podjetje. V primeru, da želite dodati še piko na i, vam nudimo digitalni izsek nalepk po obliki. Tako lahko popolnoma prilagodite nalepko, da izdelek idealno objame in se zlije z izdelkom v eno.

Več o tisku nalepk nepravilnih oblik

Tisk na sintetičen papir

Tisk na sintetičen papir

Sintetičen papir (PET) ima dodana sintetična vlaka in je odporen na vodo. Prednost pred plastificiranim materialom je predvsem ta, da se težje vihajo vogali tiskovine, vlaga in voda pa mu ne moreta do živega. Skoraj nemogoče ga je raztrgati.

Več o tisku na sintetičen papir

Tisk podstavkov za kozarec

Podstavki za kozarce

Trend pojavljanja majhnih sofisticiranih pivovarnic, vinskih kleti in barov je sprožilo tudi povpraševanje po večjem številu podstavkov za kozarce. Glavna ideja pa je, da z logotipom natisnjenim na podstavku opozorite nase in na svoje podjetje oz. znamko na novo ustvarjene pijače.

Več o podstavkih za kozarce

Tisk PVC kartic

PVC kartice

PVC kartice lahko uporabite za različne namene in sicer: članske izkaznice, kartice ugodnosti ali zvestobe, identifikacijske kartice ali kartice zvestobe ali pa kot vizitke vašega podjetje ... Nudimo najbolj razširjene oblike tiska na plastične kartice, ki je odvisna od naklade.

Več o tisku PVC kartic

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3